BandOrg

Bli medlem i BandOrg

Det koster kun 250 kroner pr. år for bandet å bli/være medlem i BandOrg. Medlemskapet er aktivt fra fullføring av registrering, og gjelder helt frem til bandet selv melder seg ut via vårt elektroniske medlemsregister. Så lenge dere er medlem vil dere motta faktura for medlemskontingent 1 gang pr år, og dere skal også sende inn og bekrefte obligatorisk årsrapport i medlemsregisteret. Medlemskapet er først gyldig når medlemskontingenten er betalt og årsrapport er sendt inn og bekreftet.

Etter du har fylt ut dette skjemaet må du fullføre registreringen i vårt elektroniske medlemsregister for å aktivisere medlemskapet. Du blir i neste skritt logget inn i medlemsregisteret. Her må du legge til medlemmene i bandet og så sende inn og bekrefter årsrapport for å fullføre registreringen. Brukernavn og passord blir sendt til deg på e-post for senere innlogging. Medlemskapet avktiviseres når dette er utført. Dersom fullføring av registrering ikke gjøres innen 48 timer blir bandregistreringen slettet.

(OBS! Hvis du ikke har mottatt e-post med brukernavn og passord innen 30 minutter i innboksen din må du sjekke spamfilteret.)

Bandets navn

Bandets kontaktperson

Om bandet

Skriv en kort presentasjon av bandet for best mulig profil på på BandOrgs medlemsside. Maks 600 tegn.

Last opp bilde av bandet for best mulig presentasjon av bandet på BandOrgs medlemsside (minimum 719x478 piksler)

Hvor ligger øvingslokalet og hvordan er det å øve i?